dandelion-463928_1920

Dit voorjaar: ACT-training voor studenten in Den Bosch!

Samen met mijn collega Hanny Govers bied ik dit voorjaar in Den Bosch een ACT-training aan voor studenten. Dit omdat juist ook studenten te maken krijgen met prestatiedruk en het vinden van hun weg in het leven. Zie hiervoor onze flyer ACT voor jongeren

ACT-training

Naast individuele therapie bied ik zowel in Oss  als in Den Bosch  ACT-trainingen aan.
Dat kunnen trainingen zijn in het kader van persoonlijke ontwikkeling, maar ook voor speciale doelgroepen, zoals voor mensen met chronische ziekte en/of pijn of voor jongeren. Een ACT-training  bestaat meestal uit zes tot acht bijeenkomsten van 2 uur.

Heb je interesse in een training, dan hoor ik dat ook graag. Ik kan je -vrijblijvend- op een wachtlijst plaatsen en contact met je opnemen op het moment dat er een nieuwe training aankomt.

Ik gebruik jouw gegevens voor geen enkel ander doel dan voor de ACT-training. Zie daarvoor mijn privacy verklaring.

Trainingen op locatie

Op verzoek kan ik ook trainingen op locatie verzorgen.

 

Workshops

Regelmatig word ik gevraagd om workshops te verzorgen over thema’s als mantelzorg, omgaan met grenzen, stress of verlieservaringen. Ik stem daarbij altijd zoveel mogelijk af op mijn doelgroep. Ik ga graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Samenwerking

Ik werk graag samen met collega’s. In het geval van de ACT-training voor jongeren  is dat Hanny Govers. Zie voor meer informatie over haar haar website: