Workshops, lessen, intervisie

Naast het werk in mijn praktijk ben ik als vrijwilliger en daarna als vrijwillig coördinator werkzaam geweest in Hospice de Oase. Daar verzorgde  ik ook de lessen rouw en spiritualiteit  en samen met een collega heb ik een aantal intervisietrajecten voor vrijwilligers begeleid. Verder ben ik er actief  geweest in de werkgroep complementaire zorg. In het voorjaar van 2019 ben ik bij de  gestopt, om me volledig te kunnen richten op mijn praktijk. Wat fijn om toch weer gevraagd te zijn om voor de nieuwe vrijwilligers twee lessen van de basiscursus voor nieuwe vrijwilligers  te komen verzorgen!  Dat doe ik samen met een collega, met wie ik inmiddels een heel goede samenwerking heb opgebouwd.

Het werken met groepen  blijft me boeien en ik sta er zeker voor open om lessen/trainingen te verzorgen over thema’s als

  • omgaan met ziekte
  • omgaan met verlies
  • omgaan met grenzen
  • jij en de ander in contact
  • omgaan met stress